Image Alt

Over ons

Banner

Ook bekend van TV

Wie is Meneer Kebab?

Het verhaal begon in 2004 toen zijn ouders Eethuis Mesir opende; een familiezaak waar hij en zijn zusje van kleins af aan meehielpen. Alleen de beste ingrediënten, gemarineerd volgens familierecept waren goed genoeg. Hij droomde ervan op een dag de zaak over te nemen.

Met meer dan 13 jaar ervaring doet Meneer Kebab het nu al 4 jaar op zijn eigen manier: al zijn Kebab’s zijn perfect, volgens familierecept, 48 uur gemarineerd, gespiesd en op de authentieke grill voorbereid voor een onvergetelijke smaak. Ook voor zijn mezze’s gebruikt Meneer Kebab de verste producten en kruiden.

Meneer Kebab wil de Turkse streetfood rondom Nederland op hoger niveau serveren en bindt zich graag aan zijn klanten: ‘’Wij zijn hier voor de lange termijn’’. Dit is döner zoals je die nog nooit geproefd hebt.
Er wordt een op=op beleid gehanteerd. Hierdoor krijgt de klant altijd het beste en verste vlees en groente voorgeschoteld.

Ook liggen de plannen om uit te breiden, volop in werking bij Meneer Kebab: het bedrijf is in volle bloei. Meneer Kebab vindt de kwaliteit en de gastvrijheid het belangrijkste wat hij kan leveren. Hierdoor doet hij zijn uiterste best om de klant een onvergetelijke ervaring mee te geven, al is deze aan huis.

Banner